Scheuren in dekvloeren herstellen

Scheuren in de dekvloer kunnen invloed hebben op de afwerkvloer. Zo kan een werkende scheur volledig gaan doortekenen in een pvc-plakvloer en dat wil je absoluut voorkomen, mede omdat het herstellen van doortekening een zeer ingrijpend karwei is.
PaDa herstelt scheuren in de dekvloer met epoxy en ingefreesde ankerkrammen voor extra stabiliteit. Dit biedt een aantal voordelen:

Duurzaamheid: Epoxy staan is duurzaam met perfecte hechtingseigenschappen. Door scheuren te vullen met epoxy en te verstevigen met ankerkrammen wordt de structuur van de dekvloer versterkt, waardoor toekomstige scheurvorming wordt geminimaliseerd/ voorkomen.

Waterbestendigheid: Epoxy is van nature waterbestendig, waardoor het een uitstekende keuze is voor het herstellen van scheuren in dekvloeren, vooral in vochtige omgevingen zoals badkamers of keukens.

Snelle uitharding: Veel epoxyharsen hebben snelle uithardingstijden, wat betekent dat de gerepareerde dekvloer snel weer in gebruik kan worden genomen.

Kostenbesparend: Door scheuren in de dekvloer te herstellen in plaats van de hele vloer te vervangen, kunnen aanzienlijke kosten worden bespaard op materialen en arbeid.

 

Het reparatieproces:

  • Reinigen en verwijderen van residu en losse deeltjes
  • Infrezen van sleuven, haaks op de scheurlijn
  • Plaats krammen in de sleuven
  • Direct epoxy aanbrengen op de scheur en de krammen
  • Na 16 uur kan de vloer verder afgewerkt worden

Heeft u een scheur in de dekvloer of heeft uw dekvloer speciale aandacht nodig? Kom gerust langs in de winkel voor deskundig advies.