Houten vloer

Houten vloer schoonmaken

Houten vloeren of parketvloeren zijn tegenwoordig prima schoon te maken. We adviseren wel het middel te gebruiken wat de producent van houten vloeren voorschrijft. Dit i.v.m. toekomstige aanspraak op garantie.

Geen garantie op houten vloer

Indien je schoonmaakmiddelen gaat gebruiken die niet worden geadviseerd door de producent van de houten vloer kun je hierdoor vaak geen garantie meer claimen indien je een klacht op je houten vloer of parketvloer krijgt.

Schoonmaakmiddelen voor houten vloer

Er zijn voldoende schoonmaakmiddelen te verkrijgen om een houten vloer schoon te maken. De meeste schoonmaakmiddelen zijn goed geconcentreerd en kun je vaak door het dweilwater mengen. Neem de vloer licht vochtig af en dat volstaat meestal. Let op: kletsnat afnemen is niet de bedoeling. Hout kan niet zo goed tegen vocht en bij te nat afnemen bestaat de kans dat het hout hier op reageert.

Vlekverwijderaars

Indien er na het schoonmaken van de houten vloer toch nog vlekken zijn die er niet uitgaan dan kunt u dit nog proberen met de vlekverwijderaars die bij ons te verkrijgen zijn.

Contact

Heeft u vragen over het schoonmaken van de houten vloer? Neem contact op of kom langs in onze winkel in Oosterhout. We helpen u graag!