Beschadigd laminaat

Beschadigd laminaat bijwerken

Een beschadiging in het laminaat is tegenwoordig goed te herstellen. Indien er op het laminaat een zwaar of scherp voorwerp valt waardoor de toplaag beschadigd en de draag(basis)plaat een deukje oploopt, is dit prima te herstellen met onze huidige reparatiemiddelen.

Laminaat bijwerken

Met name de tubes van ColorFill zijn voor het repareren van een beschadiging in het laminaat uitstekend te gebruiken. ColorFill is bij ons in de winkel verkrijgbaar.

Hoe beschadigd laminaat bijwerken

Om beschadigd laminaat bij te werken, zoekt u eerst een passende kleur bij het laminaat. Vervolgens ontvet u de beschadiging met wat alcohol en vult u de beschadiging met het bijpassende vulmiddel. Daarna neemt u het overtollige vulmiddel weg met een kunststof plamuurmesje en laat u het even drogen, en de schade is hersteld.

Laminaat repareren met waxstaafjes

Het bijwerken van beschadigd laminaat kunnen we ook doen met waxstaafjes. Deze zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Om de juiste kleur te krijgen, zijn de waxstaafjes ook prima met elkaar te mixen. De waxstaafjes worden warm gemaakt met een kleine brander (soldeertang), gemixt en vervolgens in de beschadiging op het laminaat geplaatst. Hier neemt u ook de overtollige wax weg metkunststof plamuurmesje en de schade aan uw laminaat is hersteld.

Contact

Heeft u vragen over het repareren van uw laminaat? Neem contact op of kom langs in onze winkel in Oosterhout. We helpen u graag!